CGM pravidlo č. 1

cgm pravidla

Pravidlo č.1 (začnem pre mňa najťažším) –Žiadna žehlička– (aspoň zatiaľ).
Vzdať sa žehličky bolo ťažké, pretože za tých pár rokov, sme si vytvorili vzťah. Vymenila som ju však za fén s difuzérom. Ten bude momentálne pri tebe verne stáť.

Teraz je ideálny čas, aby si svojím vláskom dala pauzu od horúcej úpravy. Ja svoj fén momentálne používam nanajvýš na strednom stupni. Teplý / vlažný (nie horúci) vzduch je jedna z vecí, ktorá mi pomáha minimalizovať “krep”

Pri CGM metóde máte dve možnosti ako sa vysušiť svoje vlásky:

  • voľné sušenie na vzduchu– táto varianta je šetrná k vláskom, vlhkosť sa z nich odparuje samovoľne a vlásky si vedia pekne zachovať tvar, je však časovo veľmi náročná (pokiaľ máte na nich stylingové prípravky, tak sa tu môžeme baviť skutočne o hodinách)
  • sušenie s fénom pomocou difuzéra– táto varianta je časovo menej náročná ako predošlá, difuzér podporuje kučeravú štruktúru a môžem povedať, že má čo dočinenia s väčším objemom, je tu však riziko väčšieho krepu.

Tieto dve možnosti môžete skombinovať (túto možnosť mám najradšej) teda vysušiť vlasy fénom na 80% a potom ich dosušiť voľne na vzduchu kým nebudú úplne suché.

A čo ty? Ktorý druh sušenia máš najradšej?


Ešte ma nesleduješ na Instagrame? Nájdeš ma TU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.