Stylingová pena od Innersense

stylngová pena innersense

Drahé kučierky,

ste viacej gélové typy alebo preferujte pri konečnom stylingu skôr penu? Ja som vyskúšala tú od Innersense a tu je moje zhodnotenie.

stylngová pena innersense-3


Pamätám si časy, keď bolo penové tužidlo moje -must have- pri starostlivosti o vlasy. To boli ešte časy, kedy som o cgm nemala ani chýru ani slychu. Dobre si však pamätám, že tomuto obdobiu predchádzalo obdobie gélu. V tomto období som však dostala radu od známej, ktorá sa učila za kaderníčku, že ak nechcem mať zlepené a tvrdé pramene, mám používať radšej penové tužidlo. V tom čase som vôbec nevedela, že tieto zlepence a krustičky sa dajú krásne vytlieskať aby sa z nich vyliahli kučery.

Odkedy som však na cgm, opäť som si obľúbila gély. Na margo dobrej recenzie na penu Innersense som si ju kúpila a verila v ešte lepšie zajtrajšky. Aplikácia peny namiesto gelu nebola však pre mňa to najlepšou alternatívou. Vlasy síce vytvorili krásny pevný pancierik (o tom niet pochýb) ale oddelovalo ich do tenších prameňov a mala som pocit, že sa nechcú toľko krútiť.

Innersense I Create Lift Volumizing Foam


Dlho som ju preto odsúvala na vedľajšiu kolaj až som jej našla miesto pri stylingu.
Pena Innersense I Create Lift Volumizing mi teraz pomáha udržať pramene ešte viac pod kontrolou. Využitie u mňa našla hneď po ploppingu.

stylngová pena innersense-3

Ako si dám dole z hlavy “staré tričko”, ktoré som použila na plopping (pred ploppingom som použila na styling gély ako obyčajne). Dole hlavou ešte v predklone, nanesiem na vlasy jednu až dve pumpičky peny Innersense. Začnem v jemným prejdením po dĺžke vlasov a končím pri končekoch, kde vlasy poslednýkrát, spolu so zvyškom peny v dlaniach, jemne pomačkám. Po tomto úkone začína sušenie. V tomto štádiu pena pomôže vytvoriť krásnu krustičku a udrží pramene vo forme, ktorú sme im zadefinovali stylingom. Presne v tomto štádiu, ich už nevie rozdeliť na jemnejšie pramene práve naopak, pomáha udržať tie vytvorené.


Za mňa môžem teda penu určite odporučiť. Teší ma fakt, že táto značka má certifikát o netestovaní na zvieratách, má označenie vegan a podľa popisu je vhodná pre nízko aj vysoko porézne vlasy.
Na môj vkus dosť lepí ale o to viac tuží a vytvára na vlasoch pancierik, ktorý pomáha krásne zadefinovať kučery. Kučery sú pružné a dlho držia svoj tvar.

Tak čo vyskúšate zaradiť penu do vašej styling rutiny?

stylngová pena innersense

Aké prípravky som si ešte obľúbila pri stylingu nájdeš TU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.